fbpx Hoppa till innehåll

Så träffar du någon av våra psykologer

Så träffar du någon av våra psykologer. 

Till att börja med vill vi säga att du är stark som tar det här steget! Första kontakten med en psykolog är oftast den emotionellt svåraste på vägen mot bättre mående. Så var snäll mot dig själv och ge dig själv lite kärlek för att du tar tag i ditt problem. Inom kort kommer förhoppningsvis vi att kunna ge dig den hjälp och det stöd du behöver.

Lägereld är ansluten till Region Stockholm via avtal med vårdcentraler i Stockholm. Det innebär att ett samtal med en av våra erfarna psykologer endast kostar 100 kr. Har du frikort är kostnaden 0 kr och om du uppnår frikortstatus under en behandling så ser vi till så att du inte behöver betala något därefter.

Lägerelds psykologer arbetar med evidensbaserade behandlingsmetoder för att kunna garantera säker, kvalitativ och effektiv vård till dig som individ.

Samtal bokar och genomför du i vår app som finns att laddas ned på App Store och på Google Play. Appen heter Lägereld och du hittar den genom att klicka här. Det går även att boka och genomföra samtal via din dator genom att klicka här.

Om du har några frågor kan du alltid kontakta oss på mail eller telefon. Vi finns här för att hjälpa dig innan, under och efter behandling.

Varma hälsningar,
Alla vi på Lägereld

Vill du prata med någon av oss psykologer?
Hör av dig så återkopplar vi och hittar en tid som passar dig.

Lägereld
Posted av Lägereld - februari 13, 2020

Lägereld - din samlingsplats för ökat välmående och gemenskap.

Lägereld
Publicerad av Lägereld

Explore Stravito's journey in revolutionizing workplace culture within the startup realm. Embracing Lägereld's innovative services, this Swedish startup has set a new... (Läs mer)

Lägereld
Publicerad av Lägereld

Building a culture of feedback in an organization can help to foster growth, learning, and continuous improvement. The following are some principles... (Läs mer)

Lägereld
Publicerad av Lägereld

Den 5 juli är Lägereld i Almedalen och pratar om hur vi kan påbörja en förändringsresa mot mer hållbara och välmående organisationer.... (Läs mer)

Lägereld
Publicerad av Lägereld

Nya studier visar att empati är en av de viktigaste ledaregenskaperna för att skapa produktiva och välmående organisationer.... (Läs mer)

Lägereld
Publicerad av Lägereld

Vi fick en pratstund med Hanna Holmberg, leg. psykolog och företagskonsult om vikten av sk. psykologisk trygghet för att skapa välmående arbetsplatser... (Läs mer)

Lägereld
Publicerad av Lägereld

Try the Placebo Breath Program between April 1-21. First 7 days for... (Läs mer)

Lägereld
Publicerad av Lägereld

Tisdagen 24/11 2020 röstade hälso- och sjukvårdsnämnden i Region Stockholm igenom ett förfrågningsunderlag för primärvården i Stockholm som tvingar fram omfattande reformer... (Läs mer)

Lägereld
Publicerad av Lägereld

Hösten är en period som många tycker är tung och svår. Mörkret sänker sig över oss, vi blir inåtvända, trötta och kanske... (Läs mer)

Lägereld
Publicerad av Lägereld

Lägereld lanserar skogsterapi i grupp! Ta del av ett 6 veckors program med fysiska träffar varvat med individuella sessioner med fokus på... (Läs mer)

Lägereld
Publicerad av Lägereld

Att ständigt gå runt med en gnagande oro tar på krafterna och gör oss mindre nöjda med livet. Men det går att... (Läs mer)