fbpx Hoppa till innehåll

Lägereld i Almedalen

Bakgrund

Sjukskrivningar pga. mental ohälsa har ökat med 82% under de senaste 5 åren och står idag för över hälften av alla sjukskrivning i Sverige. Den kraftiga ökningen av distansarbete har också försvårat för arbetsgivare att lägga märke till mental ohälsa hos medarbetare och sätta in åtgärder i tid.

Men att arbeta med hållbarhet och välmående behöver inte kännas tungt och svårt. Tvärt om. Tillsammans hittar vi nycklarna som passar din organisation för att komma igång med ett proaktivt arbete mot stress och mental ohälsa där kultur och ledarskap står i fokus. Du kanske är eldsjälen som brinner för välmående men tycker att det blir för mycket snack och lite action? Tillsammans kan vi skapa motståndskraft / resilience mot stress och mental ohälsa.

Info om eventet

Välkomna att delta i en workshop om hur vi skapar motståndskraft i organisationer. Workshopen handlar om hur vi ska göra snack till verkstad gällande proaktivt arbete mot stress och mental ohälsa. Vi delar in oss i små lägereldssamtal där frågorna diskuteras och erfarenheter utbyts. 

Välkommen in i värmen för att göra snack till verkstad under Almedalsveckan!  

Tisdagen den 5 juli kl 16.30-17.30
Grillplatsen på strandpromenaden nedanför Botaniska trädgården

Arrangörer

  • Staffan Steneryd – Grundare Lägereld AB
  • Kristina Elliot – Grundare & VD Rehappen AB

Lägereld
Posted av Lägereld - juni 28, 2022

Lägereld - din samlingsplats för ökat välmående och gemenskap.

Lägereld
Publicerad av Lägereld

Explore Stravito's journey in revolutionizing workplace culture within the startup realm. Embracing Lägereld's innovative services, this Swedish startup has set a new... (Läs mer)

Lägereld
Publicerad av Lägereld

Building a culture of feedback in an organization can help to foster growth, learning, and continuous improvement. The following are some principles... (Läs mer)

Lägereld
Publicerad av Lägereld

Nya studier visar att empati är en av de viktigaste ledaregenskaperna för att skapa produktiva och välmående organisationer.... (Läs mer)

Lägereld
Publicerad av Lägereld

Vi fick en pratstund med Hanna Holmberg, leg. psykolog och företagskonsult om vikten av sk. psykologisk trygghet för att skapa välmående arbetsplatser... (Läs mer)