fbpx Hoppa till innehåll

Hantera oro i oroliga tider

För två veckor sedan (16e mars) gästade Lägerelds psykolog och relationsexpert Hana Jamali P4 i Göteborg för att diskutera den oro som många känner kopplat till turbulensen som coronaviruset har fört med sig. Det pratas om individuell oro och hur man ska förhålla sig till andras reaktioner på situationen samt gruppsykologiska fenomen. I slutet ges ett par konkreta tips till hur man själv kan märka huruvida ens oro är hjälpsam eller negativ för dig själv och din omgivning.

Lyssna gärna och tänk på att ta hand om varandra. Om du känner att du vill prata med Hana via video om din oro eller något annat hittar du hennes tider här. Ett samtal kostar bara 100 kronor och frikort gäller.

 

 

Vill du prata med någon av oss psykologer?
Hör av dig så återkopplar vi och hittar en tid som passar dig.

Hana Jamali
Posted av Hana Jamali - mars 18, 2020

Jag heter Hana Jamali och är legitimerad psykolog och organisationskonsult. Jag har ett stort intresse för såväl individen som samhället i...

Hana Jamali
Publicerad av Hana Jamali

Hälsoångest uttrycker sig som en överdriven och återkommande rädsla för att bli allvarligt sjuk i framtiden och kan skapa stora problem för... (Läs mer)

Petra Wetterholm
Publicerad av Petra Wetterholm

I TV4 morgon fick jag det stora nöjet att introducera skogsbad när det kom med på den svenska nyordslistan... (Läs mer)

Lägereld
Publicerad av Lägereld

Tisdagen 24/11 2020 röstade hälso- och sjukvårdsnämnden i Region Stockholm igenom ett förfrågningsunderlag för primärvården i Stockholm som tvingar fram omfattande reformer... (Läs mer)

Julie Franzén
Publicerad av Julie Franzén

Att lida av PMS kan vara alldeles förfärligt. Det beskrivs ofta som en känslomässig berg-och dalbana där man kastas mellan förtvivlan och... (Läs mer)

Lägereld
Publicerad av Lägereld

Hösten är en period som många tycker är tung och svår. Mörkret sänker sig över oss, vi blir inåtvända, trötta och kanske... (Läs mer)

Lägereld
Publicerad av Lägereld

Att ständigt gå runt med en gnagande oro tar på krafterna och gör oss mindre nöjda med livet. Men det går att... (Läs mer)

Lägereld
Publicerad av Lägereld

Övning som syftar till att tydliggöra för dig vad som är viktigt i just ditt... (Läs mer)

Julie Franzén
Publicerad av Julie Franzén

No excerpt available.

Julie Franzén
Publicerad av Julie Franzén

Sociala medier så som Instagram, Snapchat och Facebook matar oss ständigt med andras angelägenheter. Vi behöver inte längre befinna oss geografiskt nära... (Läs mer)

Julie Franzén
Publicerad av Julie Franzén

Det finns metoder för att läka ditt brustna hjärta.... (Läs mer)