fbpx Hoppa till innehåll

Skogsterapi

Lägereld och leg. psykolog Petra Wetterholm erbjuder Naturbaserad KBT för stress och utmattningssyndrom 

powered by Typeform

KBT + skogsterapi?

Lägereld välkomnar dig till en naturbaserad psykologisk behandling genom KBT och skogsterapi för stressrelaterad ohälsa, ångest och nedstämdhet. I dessa tider kan vi inte tänka oss en bättre kombination än KBT online och gruppmöten i naturen.

Dina enskilda psykologsamtal är till för att förstå och förändra din personliga situation och guidad skogsterapi i grupp erbjuder naturkontakt för minskad stress, fördjupad återhämtning, ett ökat välmående och en förbättrad funktion.

Vi erbjuder ett 6- veckorsprogram med start v.41 och ett kortare program med start vecka 43.

Du betalar vanlig patienttaxa om 100kr / samtal.

Petra+ellora+cau+wetterholm+i+meditera+mera+podcast

”Vandra ut i skogen. Ta några djupa andetag, sakta ned och öppna dina sinnen. Detta är vägen till Shinrin-Yoku, att bjuda in naturen som medicin och väg till läkande”

- Petra Ellora Cau Wetterholm

"Jag var så trött och nedstämd att jag knappt kunde ta mig hemifrån, men är så glad att jag gjorde det. Jag mår så annorlunda nu. Tack till skogen, gruppen och till vår fantastiska guide, Petra Ellora".

Majlis, 54 år,
deltagare i skogsterapi på vårdcentral

Klinisk evidens

Programmet är utarbetat av leg psykolog Petra Ellora Cau Wetterholm, från Scandinavian Nature and Forest Therapy Institute, en kliniskt välrenommerad och legitimerad psykolog. Då intresset varit stort är 6 veckors programmet fullt för denna höst, men du erbjuds ett kortare program på 2 tillfällen i grupp i skogen. I programmet ingår också enskilda samtal online. Läs mer om skogsterapi här och dess vetenskapliga grund här.

Varmt välkommen med din egenanmälan eller remiss från vårdcentral. Vi behöver ha din anmälan senast vecka 42 för att boka in ett första bedömningssamtal.

markus-winkler-g9cUIOY6u7E-unsplash
powered by Typeform

Frågor? Kontaka oss 🙂

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett meddelande.