fbpx Hoppa till innehåll

Psykologer vid lägerelden

Välkommen till Psykologerna vid lägerelden, en ny podcast där psykologerna Christine Tendal, Magdalena Wagner och Michael Hoff, diskuterar psykologiska ämnen på ett avslappnat och roligt sätt. I premiäravsnittet får vi först lära känna de tre poddpratarna och därefter diskuteras coronapandemin och hur det har påverkat hälsa, parrelationer och jobb. Veckans fobi är åskfobi.

I avsnitt två av Psykologerna vid lägerelden djupdyker Christine Tendal, Magdalena Wagner och Michael Hoff ner i ämnet fetma och slår hål på en mängd missuppfattningar. Varför drabbas man av fetma och hur kan man behandla det? Varför blir de smala och inte tjocka? Veckans fobi handlar om ägg!

I det tredje avsnittet av Psykologerna vid lägerelden bekantar vi oss med ämnet parterapi. En av poddarna är nämligen inte bara psykolog utan också parterapeut, nämligen Christine Tendal, som blir intervjuad av Magdalena Wagner och Michael Hoff.

Ett kort julbonusavsnitt av Psykologerna vid lägerelden, nu när årets sista mesta högtid står inför dörren. Vi tittar på de utmaningar som kommer med en helt annorlunda jul men också de möjligheter som finns. Det blir även lite skäggfobi. God jul och gott nytt år!

Vill du prata med någon av oss psykologer?
Hör av dig så återkopplar vi och hittar en tid som passar dig.

Michael Hoff
Posted av Michael Hoff - december 22, 2020

Hej! Jag heter Michael och är legitimerad psykolog sedan 2013. Jag är i grunden KBT-inriktad (Kognitiv Beteendeterapi) men har ett pragmatiskt...

Michael Hoff
Publicerad av Michael Hoff

Hej jag heter Michael och är psykolog på... (Läs mer)