fbpx Hoppa till innehåll

Lägereldssamtal 2024

Välkommen till inspirerande samtal i naturen med fokus på hälsa, motivation och livsfrågor.
Samtalen leds av erfarna psykologer och experter och sker i grupp runt en lägereld

Natur och hälsa

10 platser kvar

8 maj kl 16.30-18.30 i Liljansskogen

powered by Typeform

Petra Wetterholm, Leg. psykolog

Petra Ellora Cau Wetterholm kommer att guida oss genom Naturvaro® och berätta om vikten av naturkontakt för både hälsa och hållbarhet.

Petra kommer att dela med sig av teori, vetenskap och fem nycklar för att få ut det mesta av ditt skogsbad. Runt elden finns gott om tid för reflektion, frågor, att dela med sig eller bara vara lyssnande. Varmt välkommen ut!

Petra+ellora+cau+wetterholm+i+meditera+mera+podcast

Petra Wetterholm är psykolog på Lägereld, Natur- och skogsterapiguide samt grundare av Shinrin-Yoku Sweden och Scandinavian Nature and Forest Therapy Institute.

”Vandra ut i skogen. Ta några djupa andetag, sakta ned och öppna dina sinnen. Detta är vägen till Shinrin-Yoku, att bjuda in naturen som medicin och väg till läkande”

- Petra Ellora Cau Wetterholm

"Jag var så trött och nedstämd att jag knappt kunde ta mig hemifrån, men är så glad att jag gjorde det. Jag mår så annorlunda nu. Tack till skogen, gruppen och till vår fantastiska guide, Petra Ellora".

Majlis, 54 år,
deltagare i skogsterapi på vårdcentral

istvan

Istvan Moldovan är psykolog, HR konsult och coach på Lägereld.

Sund prestationskultur

23 maj 2023

powered by Typeform

Istvan Moldovan, idrottspsykolog och ledarskapscoach

Välkommen till ett lägereldssamtal med fokus på resultat och effektivitet. Hur kan vi skapa en arbetsmiljö som gynnar prestation samtidigt som det minimerar riskfaktorer kopplat till hög arbetsbelastning? Ett högt arbetstempo behöver inte leda till stress - faktum är att vi ofta kan känna oss mindre stressade när vi har mycket att göra. Men då krävs rätt typ av kultur och ledarskap. Ta del av detta lägereldssamtal som fokuserar på win-win mellan medarbetare och arbetsgivare.

Bakgrund och klinisk evidens

Upplägg och metodik har utarbetats av leg. psykolog Petra Ellora Cau Wetterholm från Scandinavian Nature and Forest Therapy Institute.

Formatet är utbildande till sin karaktär och följer ett tema, men har hämtat mycket inspiration från skogsterapi. Skogsterapi är en form av terapi som bygger på att spendera tid i naturen för att främja hälsa och välbefinnande. Om du vill lära dig mer om skogsterapi och dess vetenskapliga grund kan du läsa mer om det här.

markus-winkler-g9cUIOY6u7E-unsplash

Frågor eller anmälan? Kontaka oss 🙂

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett meddelande.