fbpx Hoppa till innehåll

Tillsammans håller vi
glöden levande!

Alla medarbetare ska känna att de har en Lägereld på jobbet

Vi brinner för att alla medarbetare ska känna att de har en lägereld dit man kan vända sig för att få profesionellt stöd, ny energi och inspiration till bättre mående.

Medarbetare som känner glöd bidrar i högre omfattning till trivsel, utveckling och produktivitet på sin arbetsplats. Verksamheter med en positiv företagskultur där individerna blir sedda, känner delaktighet och får möjlighet att bidra utifrån sina förutsättningar har en tydlig konkurrensfördel på marknaden.

Vetenskapliga studier visar att arbetsglädje bland medarbetare ökar nästan alla affärsresultat. Till exempel ökar försäljningen med upp till 37%, produktiviteten med 31% och noggrannheten när uppgifter ska lösas med 19%.

Lägerelds proaktiva modell skapar hållbara medarbetare och affärsnytta

Lägereldsmodellen utgår från ditt företags unika behov och vi fokuserar insatser där det behövs som mest. Tillsammans skapar vi hållbara medarbetare och affärsnytta!

Vi går i era skor

Allt startar med era unika behov.
Vi ser därför till att skräddarsy upplägget för att passa just er verksamhet. Läs mer om Lägereldsmetoden här.

Vi lyfter er personal

Vi stämmer kontinuerligt av läget hos anställda via korta frågor och digitala lägereldar. Vi erbjuder personligt samtalsstöd med psykolog direkt när behov uppmärksammas. Läs mer om Lägerelds erbjudanden här.

Vi delar perspektiv & framsteg

För att säkerställa att vi är på rätt kurs delar vi utvecklingen i rapportformat. Om behov finns ger vi också förslag på lämpliga åtgärder. Läs mer om hur vi arbetar med uppföljning här.

julia_webb 2

 Julia Delin

VD, SSE Business Lab

"Som VD på SSE Business Lab känner jag ett ansvar att hjälpa våra medlemsföretag på bästa sätt och där ingår även välmående. Stress och mental ohälsa är tyvärr ett stort problem bland entreprenörer och pandemin har gjort det extra utmanande att lägga märke till eftersom många arbetar hemifrån.

Lägerelds tjänst har varit ett perfekt verktyg för att hålla mig uppdaterad hur vi mår och gjort att jag känt mig trygg att professionellt stöd erbjuds proaktivt och anonymt. Området är fortfarande lite tabubelagt men sättet Lägereld arbetar på känns inspirerande och de lägger stor vikt vid gemenskap vilket bidrar till en positiv stämning."

 

 

Andrea Diaz

Entrepreneur & Marketing Manager

"The service at Lägereld was fast and smooth. This is specially important when one feels stressed out and needs support right away. The psychologist was empathetic and had experience with work related environments."

Andera_testimonial_web

Lägereldsfamiljen

joel_high

Joel

Kliniskt ansvarig psykolog

hanna ett sv

Hanna

Leg. psykolog & organisationskonsult

Staffan_Martin_SV_LE

Martin & Staffan

Grundare

Hilda_webb_2

Hilda

Kundansvarig

Velitchko_webb

Velitchko

Analytiker

Jonna_web

Jonna

Administration

Vill du veta mer?

800

INDIVIDER
HJÄLPTA

5000

PSYKOLOGSAMTAL
GENOMFÖRDA

20

LEG. PSYKOLOGER
ATT VÄLJA MELLAN