fbpx Hoppa till innehåll

Grupper och föreläsningar

Lägereld arrangerar gruppsessioner, föreläsningar och Shinrin-Yoku (skogsterarpi) tillsammans med framstående psykologer och experter. Nyligen lanserades även program inom beroendeproblematik.

Petra_skogsterapi

Skogsterapi i grupp

Lägereld och leg. psykolog Petra Wetterholm erbjuder Naturbaserad KBT för stress och utmattningssyndrom.

Mer info

Daniel Ek

Stresshantering i grupp

Lägereld och leg. psykolog & författare Daniel Ek erbjuder ett grupprogram med fokus på stresshantering och självledarskap.

Mer info

Katarina Ödman Fäldt foto

Beroendeproblematik

Lägereld och leg. samtalsterapeut Katarina Ödman Fäldt erbjuder grupper och individer program kopplat till beroendeproblematik.

Mer info

 

Vi tror på ett styrkebaserat förhållningssätt

Tveka inte att höra av dig för kostnadsfri konsultation. Våra styrkebaserade program kan anpassas mot enskilda medarbetare, grupper eller avdelningar.

Marie

Marie Dygd Norberg, Sjukgymnast &
Arbetsmiljökonsult

Ahouse

Besök oss gärna. Vi sitter i Ahouse lokaler på Östermalmsgatan 26A i Stockholm

Om Lägereld

Lägereld startades med visionen att öka välmåendet i samhället genom att sänka trösklar (fysiska och mentala) för professionell hjälp och utveckling. Vi fokuserar på en välmåenderesa kantad av personlig vägledning, inspiration och värme där strävan är att sudda bort tabun kopplat till mental ohälsa.

Ljus och värme är centrala element för oss och idén bakom namnet är att skapa ett sammanhang där människor kan mötas för att må bättre. Vi ser det som en modern form av en traditionell lägerled - en plats för gemenskap och värme helt enkelt.

Har du några frågor?

Boka gärna ett möte för personlig vägledning eller maila till hello@lagereld.com